Jordi M. Güell

Veu solista, Guitarra elèctrica i trompeta

 

 

Guitarrista eclèctic i cantant iconoclasta va començar a composar les seves cançons i a muntar els seus grups l´any 1982. Des d’aleshores ha participat en més de 80 formacions de Barcelona i ha realitzat centenars de concerts per tot Espanya.

 

Ha cursat estudis de guitarra, trompeta, veu, harmonia, solfeig i arranjaments al Conservatori del Liceu, a l´Aula de música moderna i jazz i al Taller de Músics.

 

L´any 1991 realitza estudis de tècnic de so i noves tecnologies aplicades a la música. Produeix un programa de radio a l’emissora RSK i participa activament a la coordinadora de rock de Nou Barris.

 

Ha impartit cursos d’harmonia moderna i improvisació al ICE alhora que creava el projecte “Deus Lunus” pel desenvolupament de la música avançada i experimental.

 

Dedicat a la docència des de 2003, també ha realitzat composicions per a teatre, cine i documentals.

Carlos del Valle

Baix acústic, elèctric i cors

 

 

Comença a tocar el baix de forma autodidacta el 1987.

 

Entre 1991 i 1992 forma els grups de pop-rock "Yelah” i "Ayer y hoy".

El 1993, entra en la banda de Rock urbà "Goma rota”.

 

A finals de 1993, es crea "Burdel Gaudí”, grup de Rock Llatí.

A principis de 1996, s'integra com a baixista en el grup "Jíbaros".

 

Realitza estudis d'harmonia, solfeig i baix a l'Aula de jazz i música moderna de Barcelona, amb el professor Clodulfo Nuñez.

 

Amb el grup “Desconcierto” en el zoo, graven un disc de 7 temes als estudis de la Bàscula. Participa també al grup de pop, “Blue Mantis”, durant l´any 1999.

 

Conjuntament amb Jordi Güell, creen l’Orquestra Solar, agrupació dedicada a la música de ball per festes majors amb la qual treballen fins el 2005.

Miki Bella

Saxo alt, harmòniques i veus

 

 

Saxofonista transhumant, en la seva maduresa passa

de les surf jam beach parties que tantes alegries van donar a propis i estranys a una etapa mes sedentària entrant a formar part de la Secta Solar; on a més es retrobarà amb l'instrument de la seva infància: l’harmònica.

 

No hi ha constància que hagi passat per cap escola de música, si bé ha rebut ensenyament de diversos mestres el nom dels quals ometrem citar per respecte a les seves respectives carreres.

 

Membre fundador dels “Tocados Por El Viento” i la “Bakcward Jazz Band”.

Iván Martínez

Guitarra espanyola, acústica i cors

 

 

Guitarrista versàtil i energètic, inicia la seva formació de forma autodidacta als 18 anys. No triga massa a incorporar-se a les formacions musicals del barri i d´aquesta manera participa en varies bandes de rock locals.

 

Inicia estudis de tècnic de so, solfeig i composició musical a l´escola tècnica Mk3 i posteriorment, de guitarra a l’acadèmia de música Musicwood.

 

L´any 2004 munta la banda “Katalepsya” i  crea un compacte repertori de metall fusió amb el que graven dues maquetes entre els anys 2008 i 2009. Realitzen un munt d´actuacions per tota la península. Guanyen un concurs com a millor grup de rock del Maresme i l´Ivan, particularment, com a millor guitarrista de metall. Amb els diners del premi graven el seu primer disc, “Sin retorno”, l´any 2011.

 

A finals del 2014 s’integra com a guitarrista a la Secta Solar.

PROPERAMENT...

DARRERS CONCERTS

Encara indecisos? Reflexioneu!

Oooooommmm.

El 20 de desembre concert a la Kroms. Yellow welcome.

Mas madera!!! Aperitiu al Bar Lips el diuemenge 5 de novembre. Nou tema: "Marinero llegas tarde" ("marinero"; no "Marianico"). Us esperem! Av. Mare de Deu de Montserrat, 183. BCN

O - O

Ohh! Ohh! El Ocho de Octubre tornem a La Riera amb nous temes. No falteu! (Av. Vallcarca, 81. BCN. A l'hora de l'aperitiu).

Tornem al Lips; les millors tapes amb La Setca!

Un any més, concert de nadales a la Kroms. En estas entrañables fechas...

Germanes i germans, ens complau a tots anunciar la nostra pròxima homilia en  la Bodega La Riera, el Diumenge 13 de Novembre a les 13 hores. Allà confessarem tots els nostres pecats i els excomulgaremos amb el millor dels vermuts. Salut !!

Tornem al Maki! Les millors tapes amb genuina música de bodeguil. El dissabte 22 d'octubre a l'aperitiu.

Concert (privat) el  proper divendres a la platja

Aperitiu musical a la Saltó! Amb temes del proper disc. Us esperem!

Proper concert el dimarts 7 de maig a La Cosa Nostra; a les 22:30 hores!!! Rodatge del disc que tenim al forn (en sentit figurat). Us esperem!

Concert de Nadal a Kromschroeder. PicaPica i festival a carrec de la Secta Solar.

Aquesta vegada a la Bodega La Riera, diumenge 8 de novembre; vermouth & music! Av. Vallcarca 81 de Barcelona.

Mes vermouth! (vermú). Ara a la Gran Bodega Saltó, el diumenge 25 d'octubre. Carrer Blesa, 36 de Barcelona. A partir de les 13:30 hores.

Aperitiu al Makinavaja el dissabte 3 d'octubre a partir de les 13 hores. Carrer Carretes, 51 de Barcelona.

en redes sociales

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Carlos Mateos Del Valle