Els flyers de la Secta

 
M'agrada el disseny, en general: xalo mirant mobles, cotxes, gràfics... També soc aficionat a la fotografia, si be el meu pas de la reflex i els rodets al iPhone i 'lHipstamatic no diu gaire al meu favor. Així que quan enregistrem un tema o fem una actuació, jo tinc un plaer extra: fer la caràtula o el flyer. Avui exposo els dels bolos de 2012. Faig servir el format quadrat, com de portada de disc; mes bonic i apropiat que el típic rectangular, de postal. Les fotos normalment son meves; però si he d'agafar alguna prestada no passa res. No hi han dibuixos perquè no se dibuixar, però m'encantaria. 

Aquest es un flyer a posteriori, fet desprès del (nostre primer) bolo. Era al febrer i fotia rasca. Em suggereix una peli de cine negre frances; dels 70. Amb l'Alain Delon o el Jean Paul Belmondo. 

El Super Model soc jo. Les ulleres les vaig portar durant l'actuació (era carnaval). Son unes Silhouette rotllo Alfredo Amestoy del meu pare dels anys 80. Ell les portava perquè eren xules: no per fer-se el graciós . Fashion victims.

Llums de neó per una Jam Session.

Això es el Trabucador, al Delte de l'Ebre. Hi vaig molt sovint amb la frego, a fer kite, agafar tallarines i menjar paella. Pura Vida.

L'arc de Sant Marti per celebrar l'aniversari del nostre baixista. Hi ha un altre The Birthday Concert, dedicat també a altre baixista, el gran Jaco Pastorius, que li van fer al complir 30 anys, els seus amics Michael Brecker, Bob Mintzer, o Peter Eskine; entre mols altres montruos. Va ser publicat quan ja havia traspassat. Molt recomanable (el disc; no el traspassar).

Aquí la foto es de la Carla, la meva filla, que ha heretat el gust per l'enquadre i la composició fotogràfica de mi, modèstia apart ;¬) Es el que queda d'una sangria de Palomares. També seria una bona caràtula pel tema "Se Acabó". 

El Zeppelin el vaig comprar a Zabriskie fa una pila d'anys. Les figuretes, retallades d'una foto d'un assaig campestre a la Val d'Aran. Una imatge projectada i poc mes. M'ho vaig passar millor fent el flyer que el concert, que ens van anul·lar.

PROPERAMENT...

DARRERS CONCERTS

Encara indecisos? Reflexioneu!

Oooooommmm.

El 20 de desembre concert a la Kroms. Yellow welcome.

Mas madera!!! Aperitiu al Bar Lips el diuemenge 5 de novembre. Nou tema: "Marinero llegas tarde" ("marinero"; no "Marianico"). Us esperem! Av. Mare de Deu de Montserrat, 183. BCN

O - O

Ohh! Ohh! El Ocho de Octubre tornem a La Riera amb nous temes. No falteu! (Av. Vallcarca, 81. BCN. A l'hora de l'aperitiu).

Tornem al Lips; les millors tapes amb La Setca!

Un any més, concert de nadales a la Kroms. En estas entrañables fechas...

Germanes i germans, ens complau a tots anunciar la nostra pròxima homilia en  la Bodega La Riera, el Diumenge 13 de Novembre a les 13 hores. Allà confessarem tots els nostres pecats i els excomulgaremos amb el millor dels vermuts. Salut !!

Tornem al Maki! Les millors tapes amb genuina música de bodeguil. El dissabte 22 d'octubre a l'aperitiu.

Concert (privat) el  proper divendres a la platja

Aperitiu musical a la Saltó! Amb temes del proper disc. Us esperem!

Proper concert el dimarts 7 de maig a La Cosa Nostra; a les 22:30 hores!!! Rodatge del disc que tenim al forn (en sentit figurat). Us esperem!

Concert de Nadal a Kromschroeder. PicaPica i festival a carrec de la Secta Solar.

Aquesta vegada a la Bodega La Riera, diumenge 8 de novembre; vermouth & music! Av. Vallcarca 81 de Barcelona.

Mes vermouth! (vermú). Ara a la Gran Bodega Saltó, el diumenge 25 d'octubre. Carrer Blesa, 36 de Barcelona. A partir de les 13:30 hores.

Aperitiu al Makinavaja el dissabte 3 d'octubre a partir de les 13 hores. Carrer Carretes, 51 de Barcelona.

en redes sociales

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Carlos Mateos Del Valle